cCloud TV Kodi IPTV addon ghid de instalare și revizuire


iptvadmin

Administrator
Membru personal
cCloud Tv este unul dintre cele mai utilizate addon Kodi pentru filme live și pentru emisiuni TV. Este un serviciu IPTV pe bază de cloud. Cu ajutorul add-on-urilor cCloud TV Kodi Puteți transmite sute de canale TV în direct, filme, emisiuni și puține conținuturi regionale din SUA și Marea Britanie. Conținutul din cCloud TV este clasificat ca Sport, Filme, știri, emisiuni TV de divertisment. și are câteva canale TV în categoria TV live. cCloud Tv addon nu este un addon oficial Kodi, deci trebuie să instalați un depozit terț pentru a instala ccloud. În acest articol vom vedea despre instalarea kodil repo by zip file method urmată de instalarea ccloud kodi addon. Întrucât replica kodil se confruntă cu o problemă tehnică, urmăm metoda fișierului zip.

Cum se instalează cdloud TV Kodi addon folosind repozitoriul Kodil?
1. Lansați Kodi și selectați Addons din panoul din stânga.
2. Selectați pictograma de instalare a pachetului în colțul din stânga sus al ecranului.


3. Selectați instalare din opțiunea Fișier Zip.


4. Răsfoiți acum și selectați locația fișierului descărcat.
5. Așteptați câteva secunde, veți primi o notificare.6. De când ați instalat depozitul, le puteți accesa făcând clic pe opțiunea Instalare din depozit.7. Din lista depozitului disponibil, selectați depozitul Kodil.


8. Din moment ce instalăm cCloud Tv, care este în primul rând un addon video. Selectați categoria ca addons video.9. Din lista de add-uri disponibile, selectați addonul cdloud TV kodi.


10. Veți fi navigat la pagina de informații. În această instalare selectați


16. După finalizarea procesului de instalare, se va afișa un mesaj ca " add- on pentru cCloud TV instalat"
ccloud tv kodi iptv addon


17. Întoarceți-vă la ecranul de start, selectați Addon → Addon video → pictograma add-on pentru cCloud TV

18. Bucurați-vă de toate filmele preferate, muzica și emisiunile TV.
E vorba de instalarea aplicației cCloud TV Kodi. Faceți un comentariu mai jos în cazul unor clarificări. Vom fi bucuroși să vă clarificăm problemele.
 

Sus