Ghid de instalare Ultra IPTV Kodi Addon


iptvadmin

Administrator
Membru personal
Ultra IPTV Kodi Addon este unul dintre cele mai bune programe de adiție pentru vizionarea canalelor live pentru sport, filme etc. Oferă secțiunile pentru diferite limbi, cum ar fi engleză, franceză, spaniolă, germană, greacă, arabă și multe alte limbi. Se poate viziona emisiuni TV din întreaga lume. Ambele videoclipuri HD și SD sunt disponibile. Pentru copii, conține desene animate, filme, sporturi, povestiri etc.

Pașii pentru adăugarea de Kodi Ultra IPTV
  1. Faceți clic pe pictograma de setări din colțul din stânga sus al paginii de pornire Kodi.


2. Faceți clic pe managerul de fișiere.3. Faceți dublu clic pe sursa de adăugare.4. Faceți clic pe Nici unul.5. Introduceți corect linkul ca http://cazlo.com/repo/ și faceți clic pe ok.6. Introduceți aici numele sursei media și faceți clic pe ok.7. Faceți clic pe ok.8. Du-te înapoi la pagina de pornire Kodi și faceți clic pe Add-ons.9. Faceți clic pe pictograma de instalare a pachetului.10. Faceți clic pe fișierul de instalare din fișierul zip .11. Selectați numele sursei media date, aici este ultra.12. Faceți clic pe repository.cazlo-2.0.zip.13. Se afișează un pop-up în colțul din dreapta sus, unde este instalat depozitul Cazlo .14. Faceți clic pe instalare din depozit.15. Faceți clic pe Cazino Depozit.16. Faceți clic pe Suplimentele video .17. Selectați Ultra IPTV.18. Faceți clic pe pictograma de instalare din colțul din dreapta jos.

Concluzie
Astfel, Kodi Addon Ultra IPTV este instalat cu succes. În caz de dubii cu privire la instalarea Ultra IPTV Kodi Addon, lăsați-vă comentariile de mai jos. Continuăm să ne actualizăm articolul.
 

Sus