SGTV kodi Addon Ghid de instalare


iptvadmin

Administrator
Membru personal
SGTV este un addon video Kodi. SGTV kodi Addon este unul dintre cele mai bune addons pentru vizionarea filmelor și a sporturilor live. SGTV kodi addon este un pachet complet de aproape toate canalele de sport din SUA și Marea Britanie. Oferă o gamă largă de canale de abonament dominante, cum ar fi Sky Sports, sportul BT, sportul BEIN, ESPN, NBA etc. Acesta are 400 de canale HD plus. Există o secțiune separată pentru box care oferă spoturile luptei și colectarea luptătorilor. VOD-ul din acesta oferă 1200 de filme de top de toate genurile.
Pași pentru a instala SGTV kodi Addon

Selectați pictograma Setări din colțul din stânga sus al paginii de pornire.2. Selectați Administrare fișiere .

3. Selectați fișierul Adăugare sursă în partea stângă.

4. Adăugați fila fișierului sursă se va afișa, acum nu selectați nici una.

5. Introduceți adresa URL exactă: http://sgwizard.96.lt/ și apoi selectați OK.6. După ce ați introdus calea pentru locația media, selectați caseta de sub ea.


7. Introduceți un nume pentru sursa media și selectați OK. Aici am denumit fișierul sursă ca SGtv.8. Verificați adresa URL și numele fișierului sursă și apoi selectați OK.9. Acum reveniți la pagina principală și selectați Add-ons.10. Selectați pictograma Add-ons din colțul din stânga sus.


11. Selectați Instalare din fișierul zip .12. Selectați numele fișierului sursă pe care l-ați introdus. Aici am folosit numele de fișier sursă ca SGtv, prin urmare, selectăm SGtv.13. Instalarea din fila fișierului zip va apărea. Selectați plugin.video.sgtv.zip din acesta.14. După selectarea fișierului zip, așteptați să se descarce și un pop-up va apărea în colțul din dreapta sus (spunând SGTV Addon instalat).Concluzie
E vorba de procesul de instalare. SGTV kodi addon este un pachet complet de evenimente și evenimente live. Există o mulțime de canale de explorat. Bucurați-vă de serviciul SGTV kodi addon. Dacă găsiți probleme în procesul de instalare sau orice feedback cu privire la articol, vă rugăm să comentați mai jos.
 

Sus